Schedule 2021

This is our schedule for last years conference where we had a total of 18 breakout sessions presented from one of the three conference rooms, with a capacity of between 60-150 seats.

Agenda

  • 08:00 – Attendee registration and welcome breakfast
  • 09:15 – Breakout sessions
  • 12:15 – Lunch break
  • 13:15 – Breakout sessions
  • 16:30 – Post-conference raffle and socialize

Please note that the agenda and schedule is subject to change.

You can also access the schedule as a Mobile App: https://power-bi-next-step.sessionize.com or scan the QR code.

Friday, 17 September 2021

Room A Room B Room F

08:00

Lounge
08:00 → 60 min

Registration and breakfast

09:00

Room A
09:00 → 15 min

Welcome

09:15

10:05

Lounge
10:05 → 15 min

Change room / Break

10:20

11:10

Lounge
11:10 → 15 min

Change room / Break

11:25

Room F
11:25 → 50 min

Charticulator all the things!

Room B
11:25 → 50 min

Power BI Monitoring 101

12:15

Restaurant
12:15 → 60 min

Lunch and networking

12:45

Room F
12:45 → 25 min

Tabular Editor 3 Speedrun

13:15

14:05

Lounge
14:05 → 15 min

Change room / Break

14:20

15:10

Lounge
15:10 → 15 min

Change room / Break

15:25

Room B
15:25 → 50 min

Let’s Theme up

16:15

Lounge
16:15 → 15 min

Change room / Break

16:30

Room A
16:30 → 45 min

Raffle and goodbye

Agenda Management powered by Sessionize.com